Deelnemers voor expertgroep e-factureren gevonden

De oproep voor de expertgroep e-factureren van het ministerie van EZ heeft in een rap tempo 45 aanmeldingen opgeleverd. Het gaat om zowel ervaringsdeskundigen als vertegenwoordigers van organisaties die nog niet zo bekend zijn met e-factureren. De experts zijn afkomstig van gemeenten, waterschappen, provincies, toeleveranciers, ICT-leveranciers en algemene e-facturatie-organisaties. De eerste bijeenkomst van de expertgroep is woensdag 15 juni.

Doel expertgroep

Het doel van de expertgroep is om de ondersteuning die PIANOo, via het programma e-factureren aan mede-overheden biedt, aan te laten sluiten bij de praktijk. De ervaringen zijn er. Via de expertgroep worden ze inzichtelijk en breder toepasbaar gemaakt. Op die manier kunnen alle gemeenten, provincies en waterschappen ervan profiteren en hoeft het wiel niet telkens opnieuw te worden uitgevonden. Lees hier meer over de werkgroep.

Meer informatie

De inschrijving voor de expertgroep is reeds gesloten. Het programmabureau is nog wel geïnteresseerd naar partijen die graag willen helpen. Die kunnen in een later stadium wellicht geraadpleegd worden. Wil je een bijdrage leveren? Stuur dan een bericht naar het programmabureau e-factureren via hulpbijefactureren@pianoo.nl.

Je kunt niet meer reageren.