Mis ‘m niet: Meetup Dienstverlening

In het kader van de Grote Digitale Steden Competitie 2016 (GDSC16) organiseren wij, samen met de gemeente Haarlem, weer een nieuwe meetup. Het thema is ditmaal dienstverlening. Ook deze meetup zal weer bol staan van de praktijkvoorbeelden en -ervaringen van gemeenten, in het bijzonder de gemeente Haarlem, winnaar GDSC15.

Haarlem heeft vorig jaar de GDSC gewonnen en mag zich digiproofste stad van Nederland noemen. Hiervoor hebben zij 10 dienstverleningsprojecten overgenomen en enkelen daarvan zelfs verder ontwikkeld. Zo hebben zij de digitale weddingplanner verbeterd en hebben ze een goedwerkend KCC waar ze trots op zijn en graag meer over vertellen. Ook lopen ze tegen verschillende barrières aan bij het optimaliseren van hun dienstverlening, waar ze graag jouw hulp bij gebruiken. Een interactieve middag waar genoeg te halen en brengen valt. Mis m niet!

Publieks- & ondernemersdienstverlening

De inhoudelijke focus in deze meetup ligt op zowel publieksdienstverlening als dienstverlening aan ondernemers. De doelgroep voor deze meetup is daarmee dan ook projectleiders & programmamanagers (publieks- en ondernemers)dienstverlening. Wij raden aan om per stad met ten minste twee deelnemers vertegenwoordigd te zijn, om zo te profiteren van het volledige programma.

Programma

We beginnen de middag plenair om een gezamenlijke basis te hebben voor het parallele vervolg. We gaan namelijk uiteen in een spoor dienstverlening voor ondernemers en een spoor publieksdienstverlening. Per spoor krijg je op een interactieve manier inzicht in enkele projecten en ga je zelf aan de slag in de vorm van een brainstorm.

Praktische informatie

  • Donderdag 22 september
  • Stadskantoor Zijlpoort te Haarlem (Gedempte Oude Gracht 2, 2011 GR)
  • Start 13:30 (inloop vanaf 12:45 incl. lunch) einde 16:00 (gevolgd door een borrel).

Aanmelden

Jezelf aanmelden gaat als volgt:

  1. Registreer je (ga direct naar 2. als je al een meetupaccount hebt, ) op meetup.com/GO-meetup (‘JOIN US’-knop).
  2.  Ga naar de dienstverleningpagina en schrijf je in (‘RSVP’-knop)

Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend.

En natuurlijk ontvangt jouw stad een punt voor de GDSC16. Lees meer over de GDSC16 en de stand tot nu toe.

 

Je kunt niet meer reageren.